Breng een persoonlijk kerstpakket bij een buur

dec 1, 2022 | Alles tonen, Nieuws

Het is klokslag december. Tijd voor weer wat feestdagenwarmte in ons Burennetwerk. De jaarlijkse kerstpakkettenactie staat weer voor de deur! Met ons netwerk van goede buren verspreiden we zoals iedere decembertijd weer extra warmte in de stad! Verras een buur die wel een lichtpuntje kan gebruiken met een zelf samengesteld kerstpakket.

ZIN IN EEN GOED GEVOEL DEZE FEESTDAGENTIJD?
Hoe werkt het?
  1.  Je stelt je eigen kerstpakket samen om een buur te verrassen.
  2. Je ontvangt half december de naam en adres van de buur waar je langs gaat (in de buurt die jij hebt aangegeven). Inclusief tips voor het langsbrengen en – als we dat hebben- wat extra info over de buur.
  3. In de week voor Kerst bied je jouw persoonlijke kerstpakket aan bij de buurtgenoot(en) die je van ons toegestuurd krijgt. We koppelen je aan een buur die eerder hulp heeft gevraagd via Burennetwerk.
  4. Je kan je door ons laten koppelen of je kiest zelf een buur die je via ons kent om een pakketje te brengen.
  5. Een gezellig praatje of kort bezoek bij het langsbrengen kan natuurlijk ook, als jullie dat beiden leuk vinden.

Zo zorgen we voor veel warmte achter de voordeuren van Amsterdam!

Wil je dit samen met een collega/vriend/buurtgenoot oppakken?

Dat kan als ze ook goede buur zijn (of worden!). Laat hen zich opgeven voor de kerstpakkettenactie, maar daarnaast ook aanmelden als goede buur via www.burennetwerk.nl.

We kunnen ook namens jou de match maken voor je vrienden. We sturen jou dan meerdere namen toe zodat jij het onder je vrienden kan verdelen en jij dus ook het aanspreekpunt bent voor ons. Vul dan in dat je meerdere pakketten wilt maken!

LET OP: Aanmelden voor de Kerstpakkettenactie kan tot vrijdag 23 december 12:00u.

Wil je toch heel graag als nieuwjaarspakket nog wat brengen bij iemand, mail ons dan op [email protected], dan kijken we wat we voor je kunnen doen. We zijn tussen Kerst en 6 januari telefonisch gesloten maar per mail wel bereikbaar.

Ben je nog geen goede buur bij Burennetwerk?

Meld je dan eerst aan zodat we weten met wie we de match maken. We plannen dan eerst een korte kennismaking in en sturen je daarna een kerstpakkettenmatch.

DEEL OOK
JOUW VERHAAL!

Regelmatig spreken we Amsterdammers over hun burenhulp-verhalen. Deze verhalen bieden inspiratie voor anderen die ook een goede buur willen zijn of geven nét dat duwtje aan een buur om via Burennetwerk om hulp te vragen. Wil jij een mooi burenverhaal met ons delen? Ons Burenreporterteam komt graag bij je langs. Mail naar [email protected] om een afspraak te maken.

MEER VERHALEN

Van buurvrouw naar boodschappen-oma

Van buurvrouw naar boodschappen-oma

Goede buur Sam bezoekt haar buurvrouw voor allerlei klussen in en om huis. Boodschappen doen, bezoek voor de gezelligheid en computerhulp. Ze kennen elkaar door een oproep voor burenhulp via Burennetwerk Amsterdam.