fbpx

STEUN ONS MET EEN DONA-TIE

Wil je bijdragen aan het voortbestaan van Burennetwerk maar heb je momenteel de tijd niet om je uren in te zetten? Steun ons met een donatie en help ons dit mooie werk voort te zetten.

Zo helpen we met elkaar buren die kwetsbaar zijn, veel binnen zitten en geen sociaal netwerk hebben, te koppelen aan buren die hen een helpende hand bieden.

NL62 TRIO 019 805 0127

t.a.v. Burennetwerk Amsterdam

Burennetwerk Amsterdam heeft een ANBI status. Giften zijn aftrekbaar van je inkomstenbelasting.


RSIN/Fiscaal nummer: 854730308

Wil je ons graag met je bedrijf, vanuit een nalatenschap of als fonds ondersteunen? Neem contact op met onze directeur Sandra Bos via [email protected] 

WIE BETAALT JULLIE?

Burennetwerk kiest er bewust voor om geen geld te vragen voor de bemiddeling tussen buurtgenoten. Goede buren geven hun tijd en moeten daar niet voor hoeven te betalen. Mensen die ons bellen met een burenvraag hebben zelf niet de financiële middelen om de klus op te lossen. Hebben ze dat wel? Dan verwijzen we hen door naar een andere club.

Het werk van Burennetwerk kost echter wél geld. Zo betalen we voor de huur, de PR, het matchsysteem en de salariskosten. Om het werk goed te begeleiden, continuïteit en evenwichtige kwaliteit te bieden is het belangrijk dat er mensen zijn die een groot deel van de week kunnen besteden aan Burennetwerk en in dienst zijn van de stichting.

Momenteel krijgen we vanuit ieder Amsterdams stadsdeel een bijdrage. Ook zijn er fondsen, kerken en woningcorporaties die bijdragen. Daarnaast is de steun van particuliere donateurs hard nodig. We zijn enorm geholpen met mensen en bedrijven die Burennetwerk een warm hart toedragen en ons ook financieel willen steunen. Dat kan eenmalig, maar ook voor een klein of groter bedrag per maand.

CHECK
CHECK
CHECK
CHECK

oneindigeduime