[flexy_breadcrumb]

Houd jij van verhalen vertellen? Word burenreporter!

jul 21, 2021 | Vacatures

Vind jij het leuk om mooie verhalen te schrijven? Kom dan het team van Burennetwerk versterken als burenreporter!

Taakomschrijving

Een Amsterdammer die hulp nodig heeft en een buurtgenoot die wil helpen komen bij elkaar via Burennetwerk. Voor een klus in of rondom huis, of voor sociaal contact. Er ontstaat een bijzondere vriendschap en de hulp wordt blijvend. Ontroerende verhalen van mooie buurtcontactmomenten komen we vaak tegen bij Burennetwerk. Als burenreporter aan jou de taak om deze verhalen op te tekenen zodat we ze met iedereen kunnen delen.
Je gaat daarvoor in gesprek met zowel de goede buur als de buurtgenoot die hulp nodig heeft, meestal bij de buurtgenoot thuis. Samen vertellen zij hun verhaal en jij vertaalt dit naar een pracht van een artikel die op onze website wordt geplaatst. Een fotograaf gaat mee voor de foto’s.

Wat voor kennis en vaardigheden zijn er nodig?
  • Je bent hartelijk en communicatief vaardig;
  • Het spreekt voor zich dat je de Nederlandse taal tot in de puntjes beheerst;
  • Je hebt schrijftalent;
  • Je bent enthousiast en weet van aanpakken;
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in Amsterdam.
Wat krijg je ervoor terug?

Je ontmoet bijzondere Amsterdammers en hoort bijzondere verhalen.

We hebben een bescheiden vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Dagen en tijden zijn in overleg.

Interesse?

Stuur een korte motivatie naar Jasmijn via [email protected] en zij neemt zsm contact met je op om hierover door te praten!

DEEL OOK
JOUW VERHAAL!

Regelmatig spreken we Amsterdammers over hun burenhulp-verhalen. Deze verhalen bieden inspiratie voor anderen die ook een goede buur willen zijn of geven nét dat duwtje aan een buur om via Burennetwerk om hulp te vragen. Wil jij een mooi burenverhaal met ons delen? Ons Burenreporterteam komt graag bij je langs. Mail naar [email protected] om een afspraak te maken.

MEER VACATURES

Helpdeskmedewerker

Helpdeskmedewerker

Ben jij op zoek naar een baan met directe maatschappelijke impact? Ben jij een echte aanpakker die zich thuis voelt in een gedreven ambitieus team waar we veel waarde hechten aan eigen inbreng, samenwerking en humor? Dan zoeken wij jou als aanvulling van het...

Coördinator Informele Zorg

Coördinator Informele Zorg

Ben jij op zoek naar een baan met directe maatschappelijke impact? Zoek jij een werkplek waarin je wordt uitgedaagd en bouwt aan een groot professioneel netwerk in Amsterdam? Wil jij werken bij een groeiende organisatie met lef en ambitie? Dan is dit jouw...