1. Home
  2. /
  3. Goede verhalen
  4. /
  5. Vacatures
  6. /
  7. Doneer met je skills

Doneer met je skills

sep 23, 2021 | Vacatures

Burennetwerk krijgt regelmatig hulp van professionals via o.a. De Nieuwe Gevers. “Een groeiende beweging van sympathieke denkers, makers & doeners met een nieuwe mindset: skills geven aan het goede.”

Vrijwilligerswerk doen met je eigen skills om goede doelen als Burennetwerk te laten groeien. Veel stichtingen en goede doelen organisaties hebben niet alle expertise in huis, maar zijn wel enorm gebaat bij de hulp van professionals op het gebied van strategie, design, marketing, content, social. & meer. Wil je graag vrijwilligerswerk doen en zet je daar het liefst je eigen talenten voor in, flexibel en vanuit huis? Dat kan via De Nieuwe Gevers. Daarnaast bieden veel werkgevers de mogelijkheid om een x-percentage van je uren in te zetten voor een goed doel.

Geef waar je goed in bent!

Wil je Burennetwerk verder helpen met je skills? Meld je aan voor één van onze openstaande projecten. 
We zoeken regelmatig hulp bij de ontwikkeling van onze website, jaarverslag, social media en voor losse projecten zoals hulp bij het bedenken van een creatieve campagne voor ons 10- jarig bestaan.

Wil je je aanmelden bij De Nieuwe Gevers als professional of als goed doel? Dat kan hier!

 

DEEL OOK
JOUW VERHAAL!

Regelmatig spreken we Amsterdammers over hun burenhulp-verhalen. Deze verhalen bieden inspiratie voor anderen die ook een goede buur willen zijn of geven nét dat duwtje aan een buur om via Burennetwerk om hulp te vragen. Wil jij een mooi burenverhaal met ons delen? Ons Burenreporterteam komt graag bij je langs. Mail naar [email protected] om een afspraak te maken.

MEER VACATURES

Helpdeskmedewerker

Helpdeskmedewerker

Ben jij op zoek naar een baan met directe maatschappelijke impact? Ben jij een echte aanpakker die zich thuis voelt in een gedreven ambitieus team waar we veel waarde hechten aan eigen inbreng, samenwerking en humor? Dan zoeken wij jou als aanvulling...

Coördinator Informele Zorg

Coördinator Informele Zorg

Ben jij op zoek naar een baan met directe maatschappelijke impact? Zoek jij een werkplek waarin je wordt uitgedaagd en bouwt aan een groot professioneel netwerk in Amsterdam? Wil jij werken bij een groeiende organisatie met lef en ambitie? Dan is dit...