Ziekenhuis- begeleiding en buiten wandelen

Voor een meneer (75) die moeilijk loopt zoeken we een buur die af en toe mee kan naar een ziekenhuisafspraak. De frequentie ligt op ongeveer 1 keer per maand. De ene keer moet meneer in het OLVG Oost zijn, dan duurt zo’n afspraak wel 2 tot 3 uur. Meneer bestelt aanvullend openbaar vervoer (RMC), en jij kan mee. Het zou prettig zijn als je dan ook weer terug wil komen om na de afspraak meneer te ondersteunen met naar huis gaan. Meneer heeft ook wel eens korte afspraken in het OLVG West. Dan zou het fijn zijn als je meneer ondersteunt tijdens de reis en mee kunt naar de afspraak zelf. Als meneer geen afspraken in het ziekenhuis heeft en het is lekker weer zou hij ook graag een keer met je wandelen. Nu is dit nog met ondersteuning van rollator, maar vanaf april met de elektrische rolstoel.

Frequentie: Wisselend afhankelijk van de ziekenhuisafspraken (ongeveer eens per maand), maar eens per twee weken als je ook af en toe met meneer naar buiten gaat.

Bijzonderheden: Meneer woont 3 hoog maar er is een traplift. Als meneer een ritje boekt bij het RMC, dan kan hij jou meenemen. 

This request is also suitable for Bahasa speaking neighbours.

 

 

 

Buurt
Nieuw-West
Slotermeer Noord-oost
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30073
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Diverse klusjes in huis

Kan jij deze spraakzame 70 jarige meneer helpen met een aantal klusjes in huis? Het gaat om het volgende: 3 lampen...

Tuin- kapper aan huis gezocht

Iedereen droomt wel van een mooie tuin, met prachtige bloemen en veel groen. Maar als je ouder wordt en fysiek...

Tweezitsbank naar de straat

Kun jij een bank naar de straat brengen? Mevrouw is geen Hulk en het lukt haar daarom niet om deze tweezitsbank in...