fbpx

Wat klusjes in huis

Voor deze mevrouw (32) zijn wij op zoek naar een handige buur die haar kan helpen met een aantal klusjes. Ze is recentelijk verhuisd en heeft nog wat klusje waar ze hulp bij nodig heeft: een kledingkast die in elkaar moet worden gezet en een tv en wandbeugels die op moeten worden gehangen. Wegens wat tegenslagen in haar gezondheid lukt dit haar zelf niet meer. Ze heeft zelf geen gereedschap in huis. Kom jij deze buurvrouw een handje helpen?

Frequentie:  eenmalig

Benodigdheden: gereedschap (boor)

Bijzonderheden: contact verloopt via contactpersoon

 

 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30463
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...