fbpx

Vitrinekastje aan de muur

Help jij meneer (68) bij een klus? Hij heeft 4 vitrinekastjes die hij graag wil ophangen. Die staan er al een tijdje en in de weg. Het materiaal is hout met glazen deuren en zijn niet te zwaar. De afmeting is 50 x 60 cm. Gereedschap is allemaal in huis. Van boor tot schroeven en pluggen en natuurlijk de kasten zelf! 

Frequentie: eenmalig

Bijzonderheden: meneer heeft een kat en rookt af en toe een sigaret. Als je aanbelt kan het even duren voordat hij de deur openmaakt omdat hij niet zo mobiel is.

This request for help is also suitable for Dutch and English speaking neighbours 

 

Buurt
Oost
Indische Buurt en Oostelijk Havengebied
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30506
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...