fbpx

Totemmaker- liefhebbers opgelet!

Voor deze meneer (77) zijn wij op zoek naar een robotica hulpje. Zijn hobby is altijd geweest om bezig te zijn met minicomputers/robotica/automatisering. Hij heeft een hele collectie van Totemmaker. Zo is hij op het moment bezig met een autootje dat uit zich zelf moet gaan rijden. Helaas kan hij vanwege zijn gezondheid zin hobby niet meer zelf uitoefenen. Dus zijn wij op zoek naar een handige buur die regelmatig met hem aan de slag wil. Heb jij verstand van elektronica en kom jij deze meneer vergezellen? 

 

Frequentie:  1x in de twee weken

Benodigdheden: hij heeft alles al in huis

Bijzonderheden: meneer heeft af en toe moeite met praten

 

 

Buurt
Zuid
Buitenveldert
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30419
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...