Reizen kan niet meer, praten er over wel

Voor deze mevrouw (82) zijn wij op zoek naar iemand die haar wat gezelschap komt brengen! Ze woont samen met haar man, maar die heeft het soms druk. Daarom zou ze het heel leuk vinden om lekker te kunnen babbelen en als het lekker weer is een af en toe een wandeling te maken. Vanwege haar gezondheid kon dat het afgelopen jaar niet maar nu gaat het al wat beter! Mevrouw heeft jarenlang in de zorg gewerkt en samen met haar man was ze enorm reislustig. Kortom, ze heeft veel verhalen om te vertellen. Kom jij haar wat gezelschap brengen? 

Frequentie:  1x in de twee weken

Interesses: reizen, maar ze kan overal over babbelen! 

Bijzonderheden: Mevrouw loopt wat moeizaam

 

 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30267
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

RIT 11/7 naar AVL om 09.00 uur

Dit echtpaar heeft een afspraak op donderdag 11 juli om 09.45 uur in het AVL. Ze worden graag thuis opgehaald om 09.00...

Kleine reparatie van Cd-speler

Deze lieve buurvrouw (82) heeft een Cd-speler die het niet meer doet. Het probleem ligt bij de lade waar je de Cd in...