fbpx

Naar het OLVG Oost op di 28-5

Voor een dame van 95 (!!) zoeken wij een goede buur met auto! Normaliter wordt ze door haar kleindochter naar het OLVG Oost gebracht, waar ze maandelijks een afspraak heeft. Ditmaal is zij verhinderd. Zou jij dinsdag 28 mei met deze dame om 13.00 uur in het ziekenhuis kunnen zijn? De afspraak is om 13.15u. Het is ongeveer 20 minuten rijden vanaf haar woning naar het ziekenhuis dus ophalen kan in overleg als het maar op tijd is. Aan jou ook de vraag of je mee wil lopen naar de balie, zodat je mevrouw kunt ondersteunen. Mevrouw is wat verward en vergeetachtig, waardoor ze soms niet meer precies weet waar ze moet zijn en ook hoort ze haar naam niet zo duidelijk als ze opgeroepen wordt. De afspraak kan een half uur tot een uur (max) duren. Als je haar daarna naar huis kan brengen is dat fijn. Maak jij mevrouw blij?

Frequentie:  Eenmalig

Onkostenvergoeding: 35 cent per gereden kilometer en eventuele parkeerkosten 

Bijzonderheden: Contact verloopt via de kleindochter van mevrouw. Mevrouw is recent wat vaker gevallen in huis, hiervoor heeft zij een (huis)rollator gekregen. In principe is een arm voldoende, maar er is een kans dat de rollator meegaat als mevrouw het toch een beetje spannend vindt. De rollator is niet opvouwbaar, maar past wel in de auto.

Buurt
Oost
Indische Buurt en Oostelijk Havengebied
Type
Vervoershulp
Herhaling
Referentie
30525
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...