fbpx

Beweging in de buitenlucht

Mevrouw (71) is in december vorig jaar gevallen en heeft zich daardoor erg bezeerd. Langzaamaan wil ze graag weer naar buiten voor een klein ommetje. Dit is best spannend na zo’n val, dus ze wil het vertrouwen in haar lichaam weer opbouwen. Ze loopt heel voorzichtig en een beetje langzaam, maar met een beetje geduld komt ze er wel. Het liefst spreekt ze af op een zaterdagochtend rond een uur of 11:00. Maar maandag of vrijdag middag is ook prima! Ga jij gezellig met mevrouw aan de wandel?

Frequentie:  eens in de twee weken op maandag en vrijdag middag of zaterdag ochtend

Bijzonderheden: mevrouw heeft een kat en er is nog een goede buur betrokken. Om de afspraken te coördineren is het prettig om af en toe contact met elkaar te hebben.

Mevrouw is op zoek naar een buurvrouw met net als zij wat levenservaring.

Buurt
Zuid
De Pijp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30677
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...