fbpx

Samen wandelen

Deze meneer (90!) die nog scherp van geest is zou heel graag de deur uit willen. Hiervoor zoeken wij iemand die samen met hem kan wandelen. Dit om een oogje in het zeil te kunnen houden en om een gezellig praatje te maken. Meneer heeft brede interesses zoals muziek, politiek, kunst en cultuur. Voorheen was hij actief als beeldhouder en was hij zelf jarenlang vrijwilliger. Wil jij samen met deze meneer wandelen?

Frequentie:  1x per 2 weken

Interesses: Muziek, politiek, kunst en cultuur

Bijzonderheden: Meneer kan lopen met zijn rollator maar loopt langzaam, hij is wat slechthorend.

This request for help is also suitable for English speaking neighbours 

Buurt
Zuid
Buitenveldert
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30614
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...