Op stap met fitte 80-er

Voor deze mevrouw (84) zijn wij op zoek naar wat gezelligheid. Pas sinds vorig jaar december (!!!) is mevrouw gestopt met werken en nu heeft ze meer tijd voor leuke dingen. Ze zou het leuk vinden om naar een museum te gaan, als het lekker weer is op een terras te zitten of gewoon lekker te wandelen. Ze heeft zelf jarenlang vrijwilligerswerk gedaan en daarvoor werkte ze bij een farmaceutisch bedrijf. Ook heeft ze heel lang in de luchtvaart gewerkt. Ze houdt erg van fotograferen en de natuur. Met haar autootje rijdt ze nog korte afstandjes en dan zou jij ook mee kunnen. Kom jij deze mevrouw wat gezelligheid bezorgen?Frequentie: Een keer in de twee weken
Interesses: Fotografie, natuur, kan kletsen over alles
Bijzonderheden: Mevrouw heeft voorkeur voor een oudere goede buur, mevrouw loopt met een rollator.
This request for help is also suitable for English, German and French speaking neighbours

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
30887
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

RIT 11/7 naar AVL om 09.00 uur

Dit echtpaar heeft een afspraak op donderdag 11 juli om 09.45 uur in het AVL. Ze worden graag thuis opgehaald om 09.00...

Kleine reparatie van Cd-speler

Deze lieve buurvrouw (82) heeft een Cd-speler die het niet meer doet. Het probleem ligt bij de lade waar je de Cd in...