fbpx

Samen een kopje koffie doen

Kom jij deze vrolijke en empathische mevrouw (90!) vergezellen om haar dag op te vrolijken? Denk aan ergens een kopje koffie doen, kletsen of samen wat boodschappen doen. Haar gezondheid is nog redelijk goed, alleen loopt ze met een rollator en functioneren haar armen en handen wat minder dan voorheen. Ze heeft de voorkeur voor een warmhartige en gezellige dame om haar tijd mee door te brengen. Herken jij je hierin? Laat het ons weten dan maken we een match! 

Frequentie: eens in de twee weken

Interesses: zingen, dansen en puzzelen

Bijzonderheden: mevrouw is telefonisch het best bereikbaar van 12.00-14.00 of in de avond. Mevrouw loopt met een rollator. 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30583
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...