fbpx

Ophalen van Schutse op vrijdag iedere week

We zijn op zoek naar een sjeesbuur voor deze mevrouw (87). Ze gaat elke vrijdag naar de dagbesteding (de Schutse). Nu gaat ze met de taxi maar dat kost haar een behoorlijke smak geld. Voor de heenreis hebben we al een buur gevonden. Nu zoeken we nog iemand die haar ook weer naar huis kan brengen. Tussen 14.45 -15.00 zal ze klaar zijn. Als je een keertje niet kunt, dan zorgen we dat we vervanging zoeken of mevrouw schakelt nog eens het RMC in.

Frequentie:  iedere woensdag

Bijzonderheden: mocht je niet wekelijks kunnen maar ben je wel beschikbaar voor een rit op de vrijdag horen we dat ook graag!

Onkostenvergoeding: 35 cent per gereden kilometer en eventuele parkeerkosten 

Rolstoel/rollator mee:  nee

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Vervoershulp
Herhaling
Referentie
30626
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...