Op zoek naar een filosofisch maatje

Voor deze meneer (87) zijn wij op zoek naar hulp bij het ordenen van zijn grootste hobby: filosofie. Hij is wetenschapper en is in het dagelijks leven bezig met schrijven. Hij heeft al meerdere boeken geschreven en is op dit moment ook met een boek bezig. Hij zou graag wat hulp krijgen bij het ordenen van informatie in mappen en wil ook graag met je over de inhoud van gedachten wisselen. ”Want als je eenmaal aan de filosofie begint, kan je nooit meer ophouden”, aldus meneer. Het liefst wordt hij gekoppeld aan een goede buur die ook verstand heeft van filosofie zodat jullie samen kritische gesprekken kunnen voeren. Ben jij een filosofiekenner? Pak dan nu je kans!

Frequentie: Eén keer in de twee weken

Benodigdheden: Filosofische kennis

Bijzonderheden: Er is een voorkeur voor een vrouwelijke buur

This request for help is also suitable for English, French and German speaking neighbours 

Buurt
Zuid
Apollobuurt en Stadionbuurt
Type
Sociale hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
31021
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

RIT 11/7 naar AVL om 09.00 uur

Dit echtpaar heeft een afspraak op donderdag 11 juli om 09.45 uur in het AVL. Ze worden graag thuis opgehaald om 09.00...

Kleine reparatie van Cd-speler

Deze lieve buurvrouw (82) heeft een Cd-speler die het niet meer doet. Het probleem ligt bij de lade waar je de Cd in...