fbpx

Straks weer gordijnen voor de ramen

Voor deze mevrouw (82) zijn wij op zoek naar een handige buur. Ze is op de onderkant van haar gordijn gaan staan waardoor de haakjes waarmee deze vast hing zijn verdraaid. De haakjes moeten vervangen worden en dan kan deze weer in de rails worden geklikt. De nieuwe haakjes heeft ze nog niet in huis en ze zou het fijn vinden als jij deze kan halen. Er zit zowel een Praxis als een Gamma op 10-12 minuten fietsen van mevrouw haar huis. Kom jij deze buurvrouw een handje helpen? 

Frequentie: Eenmalig

Benodigdheden: Er is geen gereedschap nodig voor de klus.

Bijzonderheden: Nieuwe gordijn haakjes moeten nog in huis worden gehaald.

This request for help is also suitable for English and French speaking neighbours 

Buurt
Zuid
Apollobuurt en Stadionbuurt
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30667
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...