fbpx

Ben jij een meubel- montagegoeroe?

Beste mensen, wij zoeken een Ikea en Leenbakker goeroe. Er zijn meerdere kasten en een kinderbed die in elkaar gezet moeten worden. Mevrouw heeft dit eerder geprobeerd met als uitkomst een kapot meubelstuk. Wij zoeken iemand die dit allemaal in elkaar zou willen zetten of een deel hiervan. Al met al is het best een grote klus, lukt dit niet in een keer, dan zoeken wij naar iemand die het af kan maken! Het gaat in totaal om 3 Ikea kasten met schuifdeuren, 1 oudere kast van Leenbakker en een kinderbed van Leenbakker.

Frequentie:  Eenmalig, mogelijk een tweede keer of je doet een deel van de meubels

Benodigdheden: Gereedschap is aanwezig

Bijzonderheden: Er is een kat aanwezig.

This request for help is also suitable for Arabic and English speaking neighbours 

Buurt
Noord
Nieuwendam Noord
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30664
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...