fbpx

Er samen op uit met de rolstoel

Hoi Buur! Deze dame (80) zou het erg leuk vinden om met je op pad te gaan. Ze zit in een rolstoel en kan niet zelfstandig de hort op. Daarom lijkt het haar leuk om samen met jou ergens een kop koffie te drinken. Of gewoon een blokje om of een keer naar het winkelcentrum om een broodje te scoren. De rolstoel moet geduwd worden, maar er zit een motor aan waardoor dit makkelijk te doen is. Ze heeft een carrière gehad in de schoonmaak en is breed geïnteresseerd. Ga jij met haar op stap?

Frequentie: 1x in de 2 weken  

Bijzonderheden: Ze kan soms wat moeilijk te verstaan zijn, maar met een beetje geduld komen jullie er wel uit. Ze spreekt graag na 12 uur af.

 

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30014
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...