Koffie en graag naar buiten

Buurvrouw gezocht voor deze welbespraakte mevrouw (80). Ze heeft goed contact met haar kinderen en kleinkinderen maar toch voelt ze zich soms eenzaam. Ze komt niet zo makkelijk buiten de deur waardoor haar kenniskring slinkt. Haar zicht is niet meer zo goed en ze vindt het eng om de straat op te gaan. In haar eentje gaat ze niet naar buiten maar samen met iemand wil ze wel een poging wagen. Maar dan arm in arm!  Voordat ze deze stap wil zetten, wil ze eerst kennis met je maken. Het liefst heeft ze gesprekken met wat meer diepgang of over boeken. Vorig jaar heeft ze maar liefst 40 boeken uitgelezen! Detectives, daar geniet ze het meeste van. Ook tekent en puzzelt ze graag. Is het ijs gebroken dan wil ze graag een keer naar het tuincentrum of gewoon wat frisse lucht scheppen. Lachen en gezelligheid daar is waar ze het voor doet! 

Frequentie: 1x in de 2 weken  

Interesses: puzzelen, tekenen en lezen 

Bijzonderheden: ziet niet goed meer en vindt het heel spannend om de straat op te gaan. We zijn op zoek naar een buurvrouw.

This request for help is also suitable for Dutch, English and German speaking neighbours 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
30869
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

RIT 11/7 naar AVL om 09.00 uur

Dit echtpaar heeft een afspraak op donderdag 11 juli om 09.45 uur in het AVL. Ze worden graag thuis opgehaald om 09.00...

Kleine reparatie van Cd-speler

Deze lieve buurvrouw (82) heeft een Cd-speler die het niet meer doet. Het probleem ligt bij de lade waar je de Cd in...