fbpx

Gezelligheid met een buur!

Deze rustige en open meneer (36) kan niet meer werken vanwege gezondheidsklachten en zoekt daarom wat gezelschap. Hij heeft wel wat familie en vrienden die hij in het weekend ziet, maar doordeweeks werkt iedereen. Meneer zou graag samen met jou ergens een kopje koffie drinken of een wandeling maken door de stad. Het zou dan fijn zijn als je dan links van hem loopt, zodat hij beter kan zien. Zijn zicht is namelijk niet meer optimaal. Verder ontvangt hij na telefonisch contact graag een bevestiging van jullie afspraak op Whatsapp of per mail gezien zijn geheugenproblemen. Ook spreekt hij het liefste in de ochtend af, dan heeft hij de meeste energie. Ga jij er met hem op uit? 

Frequentie: eens in de twee weken, liever vaker

Interesses: sport, met name voetbal

Bijzonderheden: hij heeft b.v.k. een vrouw als goede buur, meneer kan in de ochtend afspreken en ontvangt na telefonisch contact graag nog een bevestiging per mail of Whatsapp vanwege geheugenproblemen. 

This request for help is also suitable for English en Sranantongo speaking neighbours 

Buurt
Zuidoost
Gein
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30338
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...