fbpx

Een buur met boor gezocht

Kom jij deze vriendelijke mevrouw (57) helpen met het ophangen van haar gordijnrails? Mevrouw heeft een klein netwerk en kan de klus niet in haar eentje. Het gaat om een rails van 2,60 meter lang voor in de slaapkamer. Toch vervelend als je daar geen gordijnen hebt hangen. Het bevestigingsmateriaal is al aanwezig, alleen een boormachine heeft ze niet in huis. Het plafond is van beton. Kom jij deze klus klaren? 

Frequentie:  Eenmalig

This request is also suitable for Arabic speaking neighbours.

 

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30396
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...