fbpx

Boodschappen op woensdag

Welke goede buur wil boodschappen doen op woensdag voor deze rasechte Amsterdamse (81)? Mevrouw is erg slecht ter been dus zelf boodschappen doen gaat niet meer. Wij zijn we op zoek naar een goede buur die op woensdag de boodschappen wil doen. Op die dag is de hulp in huishouden er, en kan het boodschappenlijstje met haar worden afgestemd. Mevrouw hoort ook slecht en gelukkig heeft ze tegenwoordig een supersonische bel die licht geeft als je aanbelt, zo kom je nooit voor een dichte deur te staan. Als je hard in haar rechteroor toetert kan ze je verstaan of een briefje werkt ook. Ben jij de goede buur die zorgt dat mevrouw geen stress meer heeft over de boodschappen?

Frequentie: Eens in de 2 weken

Bijzonderheden: Eerste contact loopt via contactpersoon omdat mevrouw zeer slechthorend is. Na de kennismaking kan er op woensdag gebeld worden met de huishoudelijke hulp om het boodschappenlijstje door te nemen.
 

Buurt
Noord
Tuindorp Oostzaan
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30584
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...