fbpx

Wees meer dan de Gorillas voor je buur

Welke buur helpt deze heer (82) eens in de 2 weken aan een tas vol boodschappen? Met enige spoed zoeken we een buur die de boodschappen kan doen. Helaas kan meneer het zelf niet meer vanwege zijn gezondheid en het ontbreekt hem aan een sociaal vangnet dat kan helpen. Hij zou het heel fijn vinden om geholpen te worden door een buur die liefst op een  vrijdag of desnoods op dinsdag kan. Mocht dit nou niet lukken dan zou het fijn zijn om in samenspraak met meneer te kijken naar de mogelijkheid om de boodschappen online voor hem te bestellen. Dan kan hij ze bij de deur afrekenen. 

Frequentie: Het liefst als het kan wekelijks, maar als dat niet lukt is 1x in de 2 weken ook prima

Bijzonderheden: De Vomar is om de hoek. En graag op vrijdag of anders dinsdag.  Een boodschappenlijstje zal meneer klaarleggen voor je. 

Buurt
Nieuw-West
Geuzenveld
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30077
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...