fbpx

Babbelen met oud-docent Nederlands

Voor meneer (76) zijn wij opzoek naar een goede buur die hem wat gezelligheid kan brengen. Een gezellige babbel en af en toe wat frisse lucht, kan meneer goed gebruiken. Hij is vroeger altijd leraar geweest in de Nederlandse taal, en houdt dus ook enorm van lezen. Daarna heeft hij een poging gedaan om priester te worden! Meneer kan af en toe wat vergeetachtig zijn, maar zou het heel erg leuk vinden als iemand hem af en toe aan de praat zet!

 

Frequentie:  1x in de twee weken

Interesses: Lezen, Nederlandse taal

Bijzonderheden: Meneer kan wat vergeetachtig zijn

 

Buurt
West
Westerpark (Frederik Hendrikbuurt Staatsliedenbuurt en Spaarndammerbuurt)
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30184
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...