fbpx

Licht in alle hoeken

Voor een mevrouw (42) zoeken we een handige buur met boor. Ze heeft drie lampen aangeschaft, maar weet niet hoe ze deze moet aansluiten. Er moet één plafonniere in de bergruimte komen. Daar ziet ze zo snel geen draadjes zitten. Er zit wel een gat, waar de lamp moet komen. Wellicht dat de bedrading naar achteren gestopt is. Ze zou het fijn vinden als je daar naar zou willen kijken. Als het noodzakelijk is om de kabel door te trekken, dan mag je die lamp laten voor wat het is. Er moet ook een lamp in de badkamer komen, daar is alles compleet. Dan is er nog een lamp voor de woonkamer, maar ook daar ziet ze de draadjes niet, wel een gat. Kijk jij er even naar? Desnoods hang je alleen de badkamerlamp op.

Frequentie:  Eenmalig

Benodigdheden: Een boor

Bijzonderheden: Mevrouw woont op de 1e verdieping, maar je moet wel twee trapjes op.

This request for help is also suitable for English speaking neighbours. 

 

Buurt
Noord
Tuindorp Oostzaan
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30516
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...