BUUR
BIER

Tadaa, daar is-ie dan! BUUR, het allereerste buurbier ter ere van het  10e jubileumjaar van Burennetwerk in 2022! Een heerlijk fris witbier met een uitgesproken smaak. Perfect om samen met je buren te proosten. Op ons mooie Mokum, op de zon op je bol, op goede buren die altijd voor elkaar klaar staan, of gewoon op die eerste ijskoude slok. Buurbier het officiële Burennetwerk biertje.

Smaakt naar meer? Dat komt goed uit, want van ieder verkocht BUURTJE… eh, biertje dus, gaat een percentage naar Burennetwerk. Zo zorg je er samen met ons voor dat we nog meer buren met elkaar verbinden.
Lekker hé?!

Smaakt naar nog meer? Sluit je aan bij het netwerk van Amsterdamse goede buren en pak zo nu en dan een burenvraag op. In je eigen buurt, in je eigen tijd, voor je eigen buren. Van een gruwelijke pot Rummikub tot een lampje indraaien voor je buur die in het donker zit. Bekijk de actuele burenvragen van dit moment.

GEBROUWEN DOOR


BUUR zou er niet zijn geweest zonder onze goede buren van Brouwerij Kleiburg, dé plek waar ons bier met trots is gebrouwen. Nieuwsgierig geworden? Bezoek hun Proefzaak (vlakbij metrohalte Bullewijk) voor nog meer lekkere bieren. Of kom in contact met het Kleiklooster, een spirituele en gastvrije plek in de Amsterdamse Bijlmer waar iedereen welkom is.

oneindigeduime

Mail Rutger voor meer info over hoe BUUR binnenkort bij jouw kroeg of burenborrel verkrijgbaar is.