fbpx

INSCHRIJVING GELUKT

 

HA BUUR, WELKOM BIJ DE CLUB!

 

Wat fijn dat je je buren wilt helpen met een simpele burenhulpvraag. We krijgen het hele jaar door leuke vragen binnen van mensen uit je buurt dus je hulp komt altijd goed van pas. Geen nood als het een keer niet uit komt, we hebben het allemaal wel eens druk, dus pak vooral een vraag op als het je uitkomt en als je zin hebt om je goed te voelen (want dat levert het je op als je iemand helpt!). Al help je 1x per jaar iemand zijn we al blij!

Momenteel drukte met aanmeldingen
Omdat we deze tijd veel aanmeldingen krijgen en we iedereen persoonlijk willen spreken, kan het even duren voordat we je contacten voor een kennismaking. We kunnen je hulp zeker gebruiken, dus we vergeten je niet.

Houd je telefoon en mail in de gaten.

Wil je ons helpen met de kennismakingen van nieuwe goede buren? Word buurtcontactpersoon en mail onze helpdesk op [email protected]

 


 

HOE NU VERDER?

 

 

Burennetwerk neemt contact met jou op voor een kennismakingsgesprek om te horen wat jij graag wil doen en uit te leggen hoe we werken. Hierna ben je inzetbaar als goede buur en bellen of mailen we je zodra er een vraag uit je buurt voorbij komt.

Hebben we je al een paar keer gebeld maar kon je niet opnemen? Mail ons dan even je beschikbaarheid via [email protected] dan proberen we je dan te bellen.

Reageer ook vooral zelf op onze openstaande vragen op onze website. Dan weten we gelijk wat voor soort vragen je leuk vindt om op te pakken.

 


 

HOE WORD JE GEKOPPELD?

 

De helpdesk van Burennetwerk ontvangt iedere dag vragen van buurtgenoten. Wij vragen goed door, zodat je weet op wie we je afsturen. Per vraag zoeken wij een passende buur. Hoe gaat dat?

 

stap3bn_ikwilhelpen
We hebben een passende vraag voor jou! Wij bellen, appen of mailen je om de vraag voor te leggen.

 

 

 

Wil je het graag doen? Wij geven jou de contactgegevens en jij neemt zelf contact op met de buurtgenoot die jouw hulp kan gebruiken. Zo kan je die in je eigen tijd inplannen. We geven je ook tips mee om de vraag zo goed mogelijk op te pakken.

 

stap5bn_ikwilhelpen
Komt het op dat moment niet uit? Prima, Burennetwerk zoekt dan weer verder! Je bent immers onderdeel van een netwerk.

 

Na afloop van de klus of na de kennismaking met je buurtgenoot checken we altijd even hoe het is gegaan. Als er iets is, als je je zorgen maakt of een tijdje weg gaat en vervanging zoekt, dan neem je contact op met de helpdesk. Je kan een vraag ook weer doorgeven aan een andere buur uit het netwerk van buren waar je onderdeel van bent.

 


 

ZELF ZOEKEN

Met behulp van je gebruikersnaam en wachtwoord kun je reageren op Burennetwerk-hulpvragen die je wil oppakken. Onze helpdesk krijgt hier een melding van en gaat aan de slag om de match rond te maken. We vernieuwen de vragen elke week een paar keer dus kom vooral terug op onze site om te kijken of er iets leuks voor je tussen staat.

 

Bekijk de nieuwste openstaande burenvragen

 


 

MAAK EEN MAILALERT AAN

Envelop icoon

Automatisch op de hoogte blijven van leuke passende burenvragen in jouw buurt? Maak een mailalert aan voor de burenvragen van jouw voorkeur en ontvang de nieuwste vragen in je mailbox om direct op te reageren. 


 

STA JE TE TRAPPELEN OM NU AL IN ACTIE TE KOMEN?

Via collega-organisatie Serve the City kan je meedoen aan mooie eenmalige acties waar je direct aan de slag kan. Denk aan klussen op een kinderboerderij, pannenkoeken bakken of helpen in een verzorginstehuis. 

Totdat je een passende burenmatch hebt kan je je hier dus vast inzetten voor de stad. Of wissel het af, ook leuk!

 

Bedankt en veel plezier met het helpen van je buren!