fbpx

Aan de wandel in de buurt

Welke goede buurvrouw wil een wandelingetje maken met een mevrouw uit de Staatsliedenbuurt (78)? Mevrouw komt graag buiten, maar dit gaat niet meer alleen. Ze heeft last van flinke benauwdheid en loopt met een rollator. Ze maakt graag een ommetje in de buurt met wat rust tussendoor. Mevrouw houdt ook van een goeie kop koffie en een praatje. Frisse lucht en gezelschap doet een mens goed. Helaas lukt het stoppen met roken niet, dus graag een buur die dit niet erg vindt. Ben jij de goede buur die zorgt dat mevrouw deze lente weer naar buiten kan?

Frequentie: 1x in de twee weken

Bijzonderheden: Mevrouw rookt en loopt met een rollator
 

Buurt
West
Westerpark (Frederik Hendrikbuurt Staatsliedenbuurt en Spaarndammerbuurt)
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30315
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...