fbpx

Van de dagbesteding naar huis (iedere woensdag)

Voor een dame van maar liefst 96 jaar zoeken we een buur-met-auto. Mevrouw gaat elke woensdag naar de dagbesteding bij haar om de hoek. Het gaat om een afstand van 800 meter, maar omdat mevrouw niet meer zo goed lopen kan, is het fijn als ze gebracht en opgehaald kan worden. Nu schakelt ze nog regelmatig het RMC in, maar die helpen haar niet vanaf de woning naar het busje en ook niet tot aan de deur van De Schutse (de dagbesteding). We hebben al een buur voor de heenreis. Tussen 14.45 -15.00 uur wil mevrouw graag worden opgehaald en thuis gebracht. Doe jij de rit vanaf woensdag 24 april? Als je een keertje niet kunt, dan zorgen we dat we vervanging zoeken of mevrouw schakelt nog eens het RMC in.

Frequentie: Elke week op woensdag

Bijzonderheden: mocht je niet iedere woensdag kunnen maar wel een keer beschikbaar geef dit gerust aan ons door! Dan maken wij de match.

Onkostenvergoeding: 35 cent per gereden kilometer en eventuele parkeerkosten.

Rolstoel/rollator mee: Ja, opvouwbaar exemplaar.

Buurt
Nieuw-West
Slotervaart Zuid
Type
Vervoershulp
Herhaling
Referentie
30444
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...