fbpx

Stam van krulwilg in stukken zagen

Zagen zagen wiede wiede wagen: Voor deze bikkel (39) zijn we op zoek naar een fitte buur die het leuk vindt om de mouwen uit de hand te steken voor een zaagklus. Ze heeft flink wat problemen met haar gewrichten en heeft een poging gedaan om de krulwilg om te zagen en dat is haar gelukt! Maar wel met heel veel pijn en moeite, waar ze nu van bijkomt. Wat ze graag wil is de stam en takken in kleine stukken zagen, zodat ze die als omheining kan gebruiken in de voortuin. Ze heeft allerlei handzagen waarmee je aan de slag kunt! Heb je zelf nog iets liggen, neem gerust mee! We hebben ook foto’s, zodat je de omvang van de wilg kunt bekijken.

Frequentie: 1 of 2 keer. Ze denkt dat het met 3 uurtjes kan lukken, maar je kunt dit ook opdelen in 2 keer.  

Benodigdheden: Ze heeft zelf verschillende handzagen

Bijzonderheden: Ze rookt af en toe, maar hier zal je niks van merken.

This request for help is also suitable for Dutch en English speaking neighbours 

Buurt
Noord
Tuindorp Oostzaan
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30134
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...