fbpx

Samen wandelen

Deze aardige meneer (63) kan moeilijk lopen, maar heeft een rollator en een scootmobiel. Hij doet erg zijn best om in beweging te blijven met de rollator. Dit om minder afhankelijk te zijn van de scootmobiel. Meneer heeft 2 leuke honden (Amerikaanse stafford en Yorkshire terrier) waarmee hij korte rondjes loopt. Het enige wat hij graag zou willen is iemand die hem hierbij kan vergezellen. Heb jij zin om samen met deze meneer te wandelen?

Frequentie:  1x per 2 weken

Interesses: Koken, tuinieren, muziek (diverse muziekstijlen, is zelf DJ geweest)

Bijzonderheden: Meneer rookt (alleen buiten) en heeft 2 honden. Daarnaast heeft hij in Italië gewoond en zou hij het leuk vinden om zijn Italiaans weer te beoefenen met iemand die de taal spreekt. 

This request for help is also suitable for English and Italian speaking neighbours 

Buurt
Zuid
Rivierenbuurt
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30159
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...