fbpx

Samen naar buiten met of zonder Canta

Mijnheer van 64 jaar die beperkt is in zijn fysieke inspanningen zou graag wat meer naar buiten willen, zeker nu het weer wat beter wordt. Hij vindt het leuk om in de buurt even wat te drinken samen of op pad met de Canta kan ook. Mijnheer houdt van het theater, was een creatieve doener en heeft zelfs bij het circus gewerkt bij de balanceer acts. Hij kan daar mooi over vertellen.

Frequentie:  1 x per 2 weken

Interesses: Theater

Bijzonderheden: Activiteit op korte afstand of verder en dan met de Canta

 

 

Buurt
West
Oud-West
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30128
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...