fbpx

Samen boodschappen doen op het BoLo-plein

Deze dame (77) zou geholpen zijn bij een buur die samen met haar op de woensdag of donderdag ochtend een uitstapje kan maken om de boodschappen te doen. Dit wordt steeds zwaarder met al de trappen die ze op moet maar ze gaat graag met je mee. Het liefst doet ze de boodschappen bij de Vomar of Dirk op het Bos en Lommerplein. Het gaat om de zwaardere producten zoals rijst, olie etc. Wekelijks valt op de deurmat een boekje de beste koopjes en aanbiedingen waar ze graag gebruik van maakt. Er wordt van tevoren een lijst gemaakt door haar. Om bij de supermarkt te komen moeten jullie 3 haltes met de bus, uiteraard zal ze deze kosten vergoeden voor je. De inschatting is dat jullie 2 uurtjes kwijt zijn. Lijkt het jou leuk om samen met mevrouw deze trip te maken?

Frequentie:  1x in de 2 weken – mevrouw staat ervoor open dat de boodschappen gedaan worden. Ze is alleen een beetje bang dat de verkeerde producten gehaald worden en dat ze die niet kan retourneren. Wellicht dat jullie hier samen naartoe kunnen werken.

Benodigdheden: ze heeft een boodschappenkar op wielen

Bijzonderheden: ze woont op 2 hoog en er is geen lift aanwezig. Mocht je een auto hebben dan is dat mooi meegenomen! Graag op woensdag of donderdag tussen 10.00 -13.00u

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerende
Referentie
28921
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...