Elke maandag naar koorrepetitie Oranjekerk

Deze dame (95!!) heeft iedere week op maandag haar koorrepetitie in de Oranjekerk aan de Tweede vd Helststraat in de Pijp. Hier gaat ze met veel liefde heen maar op deze leeftijd heeft ze wel hulp nodig met het vervoer. Een taxi wordt te prijzig en met het RMC moet ze vaak nog een hele poos wachten. Daarom zoeken we een sjeesbuur die haar kan brengen en halen. Als het kan wekelijks, maar 1x in de 2 weken is ook geen probleem. De repetities beginnen om 19.45u en ze zal om 22.15u weer paraat staan als ze klaar is. Maak jij haar blij? Mocht je alleen de heen of terugrit kunnen laat het ons vooral weten dan zoeken we er een 2e buur bij. 

Frequentie: iedere maandag

Onkostenvergoeding: 35 cent per gereden kilometer en eventuele parkeerkosten 

Locatie ophalen en tijdstip: thuis (Centrum) in overleg

Locatie bestemming en tijdstip: Oranje kerk, Tweede vd Helststraat 19.45 (de Pijp)

Tijdstip terugbrengen:  22.15u dan is ze ook aangekleed en staat ze klaar

This request for help is suitable for Dutch, German and French speaking neighbours

 

Buurt
Centrum
Weesperbuurt Plantage en Oostelijke Eilanden
Type
Vervoershulp
Herhaling
Referentie
29828
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Gematcht

Naar de Eko Plaza bij Dappermarkt

Mevrouw (63) doet met veel pijn en moeite zelf nog boodschappen. Ze is ziek, en trappenlopen is een hele opgave,...

Keukenkraan monteren

Kom jij deze welbespraakte mevrouw (57) helpen door een oude keukenkraan te vervangen? De oude kraan heeft nooit goed...

Kennismaken met social media

Kom jij deze mevrouw (61) helpen met het begrijpen van haar Instagramaccount en andere social media, zoals Twitter? Ze...