fbpx

Opslagruimte uitzoeken voor instrumenten

Voor een meneer (64) met een prachtige verzameling van wel 200 toetseninstrumenten, zoeken wij iemand die met meneer digitaal op zoek wil gaan naar een opslagruimte in omgeving Amsterdam. De collectie staat momenteel in een opslag vlakbij Nijmegen. Helaas kan meneer in de huidige loods niet bij de instrumenten, want het is er donker en ze staan opgestapeld. Dit is onhandig, want meneer wil ze graag verkopen. Wij vermoeden, in overeenstemming met meneer, dat het lastig zal zijn om een passende ruimte te vinden. Het moet binnen zijn budget vallen en de verkoop moet gerealiseerd kunnen worden. Daarom hebben wij met meneer afgesproken dat we op zoek gaan naar ondersteuning van maximaal 4 maanden, waarbij jij eens per twee weken met meneer meekijkt op de PC. Lijkt dit jou leuk uitzoekwerk? Help meneer dan op weg naar een nieuwe opslag!

Frequentie:  1x per twee weken (voor max. 4 maanden).

Bijzonderheden: Het lukt meneer niet zelf, omdat hij naar eigen zeggen, moeite heeft met het organiseren en uitzoeken van zaken. 

This request is also suitable for English and German speaking neighbours.

Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
29966
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...