Lamellen ophangen

Voor een meneer (62) in een kwetsbare positie zoeken we een handige buur die zijn lamellen kan ophangen. Hij heeft 4 stuks. Twee in de woonkamer en twee in de slaapkamer. Dat is best een flinke klus, dus meneer is al heel erg geholpen als je een deel kunt doen. Via zijn contactpersoon is het te regelen dat schroeven, indien nodig, nog worden bijgekocht. Maar meneer geeft zelf aan dat hij denkt dat alles in huis is. Gereedschap heeft meneer niet. Voor het bevestigen moet vermoedelijk door beton worden geboord. Dus heel fijn als je een betonboor kunt meenemen.  

Frequentie:  1 of 2 keer (indien dat uitkomt)

Benodigdheden: Betonboor en basisgereedschap

Bijzonderheden: De contactpersoon coördineert de afspraak. Meneer is soms moeilijk te verstaan, maar begrijpt jou goed.

This request is suitable for Turkish speaking neighbours.

Buurt
Centrum
Weesperbuurt Plantage en Oostelijke Eilanden
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalige
Referentie
29227
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Gematcht

Naar de Eko Plaza bij Dappermarkt

Mevrouw (63) doet met veel pijn en moeite zelf nog boodschappen. Ze is ziek, en trappenlopen is een hele opgave,...

Keukenkraan monteren

Kom jij deze welbespraakte mevrouw (57) helpen door een oude keukenkraan te vervangen? De oude kraan heeft nooit goed...

Kennismaken met social media

Kom jij deze mevrouw (61) helpen met het begrijpen van haar Instagramaccount en andere social media, zoals Twitter? Ze...