Al kletsend Nederlands verbeteren

Deze dame (40) wil beter in Nederlands worden. Daarom volgt ze lessen, maar in het dagelijks leven kan ze nog wel wat meer oefening gebruiken. Je leert ten slotte door te doen. Ze zoekt een buurvrouw om af en toe gezellig mee te babbelen. Misschien kun je zelfs een keer met haar meekijken naar het huiswerk dat ze heeft. Dat is geen vereiste, jullie kunnen het ook bij gezellige dingen laten. Zo is mevrouw gek op een potje tafeltennis. Kom jij eens per twee weken met mevrouw kletsen? 

 Frequentie:  1x per twee weken.

Interesses: Tafeltennis & wandelen door het park

Bijzonderheden: Mevrouw wil de Nederlandse taal beter leren beheersen, maar begrijpt en spreekt het al best goed. Ze woont op de 3e etage en haar woning bereik je middels 4 trappen.

Mevrouw is op zoek naar een buurvrouw 

This request for help is also suitable for Turkish speaking neighbours 

Buurt
West
Oud-West
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30079
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Ouderwetse gezelligheid

Ouderwetse gezelligheid met deze leuke buur! Mevrouw (67) voelt zich wat eenzaam en het lijkt haar leuk om met een...

Philips tv ophangen

Mevrouw (67) heeft een Philips tv die opgehangen moet worden aan de muur. De beugels heeft ze in huis, maar er is een...

Samen inkopen doen

Mevrouw van 86 zoekt iemand die samen met haar bij de AH in de Sarphatistraat de boodschappen wil doen. Aangezien ze...