Videobellend de post doornemen

Voor een mevrouw (48) die erg ziek is en veel heeft meegemaakt zoeken we iemand die af en toe met haar wil bellen (met of zonder beeld) om de administratie door te nemen. Haar ziekte zorgt ervoor dat ze geen weerstand heeft, waardoor live afspreken geen optie is. Mevrouw praat open over de heftige gebeurtenissen die ze heeft meegemaakt, maar zou het fijn vinden als jij dit wel naast je neer kunt leggen. Ze vindt het al een hele hulp als je aanwezig bent, zodat ze aan haar administratieklusje durft te beginnen. Je hoeft niks voor haar op te lossen, maar het is mooi als je af en toe iets kunt vertalen. Mevrouw spreekt heel goed Engels of Duits, maar geen Nederlands.
Frequentie: 1x per twee weken

Online afspreken via: Zoomsessie of Whatsapp bellen of Skype

Bijzonderheden: Mevrouw heeft een progressieve ziekte, spreekt bij voorkeur  af met een dame en zou het fijn vinden als je begripvol bent over grote levensgebeurtenissen. 
Mrs. only speaks German and English – Mevrouw spreekt geen Nederlands

Buurt
Zuidoost
Gaasperdam (Reigersbos Holendrecht en Nellestein)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
31105
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken. 
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Diverse klusjes in huis

Kan jij deze spraakzame 70 jarige meneer helpen met een aantal klusjes in huis? Het gaat om het volgende: 3 lampen...

Tuin- kapper aan huis gezocht

Iedereen droomt wel van een mooie tuin, met prachtige bloemen en veel groen. Maar als je ouder wordt en fysiek...

Tweezitsbank naar de straat

Kun jij een bank naar de straat brengen? Mevrouw is geen Hulk en het lukt haar daarom niet om deze tweezitsbank in...