fbpx

Gordijnen aan elkaar naaien

Kom jij deze rustige mevrouw (55) helpen met het aan elkaar naaien van twee gordijnen? De gordijnen zijn ongeveer 2 meter hoog en moeten in de lengte aan elkaar. Elke gordijn is iets minder dan 1 meter breed. De stof is velours en mevrouw zal zorgen dat de juiste garen aanwezig zijn. Het is handig als jij een naaimachine thuis hebt staan. De stof en de garen kun je ophalen bij mevrouw thuis. Het ophangen van de gordijnen zal mevrouw zelf doen. Kom jij haar helpen? Daar zal ze erg blij mee zijn!

 Frequentie:  Eenmalig

Benodigdheden: Naaimachine en naaivaardigheden. 

Bijzonderheden: Mevrouw heeft een kat

This request is also suitable for English, German, and Arabic speaking neighbours.

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
29897
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...