fbpx

Koffie en scrabble met oud-horeca professional

Voor meneer (76) zoeken we een goede buur die samen verschillende activiteiten ondernemen wil. Ondanks zijn verminderde conditie en een benauwd gevoel, staat hij midden in het leven. Hij vindt het fijn om samen een kop koffie te drinken bij hem thuis of buiten de deur. Gelijk een kleine boodschap meenemen, is helemaal fijn. Verder zou het prettig zijn als je een keer mee kan naar een ziekenhuisafspraak. Meneer gebruikt een rolstoel, dus ook de vraag of je meneer dan naar de afspraak rolt. Een ander taakje waarmee meneer geholpen zou zijn, is het verschonen van de kattenbak. Zo blijven de minder fijne geurtjes op afstand. Af en toe wordt meneer geholpen door zijn zus, maar die woont niet in de buurt. Kortom, ben jij af en toe in de buurt? Ga dan even langs bij meneer in de Rivierenbuurt!

Frequentie: Eens in de twee weken

Interesses: Meneer is gek op scrabbelen, Wordfeud en koken, want heeft altijd in de horeca gewerkt! 

Bijzonderheden: Meneer zoekt een buurvrouw, maakt gebruik van een rolstoel en scootmobiel & heeft een kat.

This request is also suitable for German, and English speaking neighbours.

Buurt
Zuid
Rivierenbuurt
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30098
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...