Een mooie tuin maakt gelukkig

Heb jij zin om samen met mevrouw lekker aan de slag te gaan in de tuin? Het onkruid laat zijn sporen achter en dat is een doorn in het oog voor deze jonge mevrouw (40). Graag wil ze samen met jou een plan van aanpak maken en de tuin onder handen nemen. Het gaat om onkruid tussen de tegels en de bloemenplanten. Verder moet er wat planten en takken gesnoeid worden en wat geveegd. Nu weet ze niet zo goed hoe ze zelf moet aanpakken. Met zijn tweeën is dit een stuk leuker. Mocht je nog tips hebben dan kan ze dit voortaan zonder hulp. Want een mooie tuin is een geluk voor het leven!

Frequentie: eenmalig  

Benodigdheden: Mevrouw heeft zelf geen tuingereedschap. Neem jij dit mee? Denk aan de basis dingen zoals een snoeischaar en wat spul om makkelijk onkruid te verwijderen. 

Bijzonderheden: Er is tijdelijk een kat aanwezig. Er zijn ook foto’s aanwezig, als je de klus eerst zou willen beoordelen.

This request for help is also suitable for Dutch and Turkish speaking neighbours 

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-Oost (E-buurt G-buurt en K-buurt)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
31166
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Diverse klusjes in huis

Kan jij deze spraakzame 70 jarige meneer helpen met een aantal klusjes in huis? Het gaat om het volgende: 3 lampen...

Tuin- kapper aan huis gezocht

Iedereen droomt wel van een mooie tuin, met prachtige bloemen en veel groen. Maar als je ouder wordt en fysiek...

Tweezitsbank naar de straat

Kun jij een bank naar de straat brengen? Mevrouw is geen Hulk en het lukt haar daarom niet om deze tweezitsbank in...