fbpx

Schijn een lichie op je buur

Deze vriendelijke man (44) zoekt een handige goede buur die een grote plafonnière (0,5/1 meter breed) voor hem ophangt in zijn woonkamer. Het gaat om een plafonnière van het merk Levarno van de Lidl. Hij kan dit niet zelf vanwege zijn gezondheidsklachten. Helaas zijn er ook geen mensen in zijn omgeving die dit voor hem kunnen doen. Meneer heeft wel wat gereedschap in huis, maar weet niet zeker of dat voldoende is. Het bevestigingsmateriaal is al aanwezig. Klus in de taal die je wilt, want deze persoon spreekt Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans!

 

Frequentie:  Eenmalig

Benodigdheden: Gereedschap

Bijzonderheden: n.v.t.

 

This request for help is also suitable for English, German, French and Spanish speaking neighbours. 

Buurt
West
Oud-West
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30170
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...