fbpx

Boodschappen- held gezocht vanaf eind april

Wie kan ons helpen om de boodschappen te doen? De hulp die deze 2 dames (80+) krijgen gaat per eind april stoppen tot de grote schrik van de twee dames. Er is geen ander netwerk waar zij een beroep op kunnen doen. Kortom, ze zijn afhankelijk van de hulp van de lieve mensen in onze mooie stad. Wie zou het stokje kunnen overnemen? Er zal een boodschappenlijstje gemaakt worden die je bij ze kan afhalen. Help jij ze uit de brand?

Frequentie: 1x in de 2 weken (Het liefst wekelijks al het mogelijk is)

Bijzonderheden: De medebewoonster die de zorg draagt voor de andere hulpvraagster, neemt de boodschappen bij de deur in ontvangst. 

Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30189
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...