fbpx

Vul de koelkast aan

Doe jij wat boodschappen voor een dame die dat niet meer goed zelf kan? Door een val is mevrouw (71) minder mobiel geworden waardoor boodschappen doen ineens een hele opgave is geworden. Het liefst doet ze haar boodschappen bij een Turkse supermarkt in de buurt waar ze alle levensmiddelen en verse producten hebben die ze graag eet. Haar zoon draagt veel bij aan haar zorg en daarom is het fijn als een buur 1x in de 2 weken kan bijspringen om de boodschappen te doen. Gelukkig heeft ze een tas op wielen dus dat scheelt weer! Ga jij voor mevrouw op pad?

Frequentie: 1 keer per 2 weken

Bijzonderheden: omdat haar Nederlands beperkt is zal het eerste contact via haar zoon gaan en er zal een boodschappenlijst klaarstaan.

This request for help is suitable for Dutch and Turkish speaking neighbours

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerende
Referentie
28936
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...