Burennetwerk in de media

Zo nu en dan wordt Burennetwerk genoemd in verschillende soorten media. Hieronder plaatsen we de artikelen, filmpjes en andere linkjes naar deze media.

 

Flair

Goede Buur Anna heeft in Flair gestaan met een artikel over vrijwilligerswerk. Ze vertelt over haar ervaring met Burennetwerk en vrijwilligerswerk in het algemeen. Het is een mooi verhaal en je leest het hier: Flair.pdf. 

Gemeentekrant Amsterdam Zuidoost

Datum: 15-01-2015

Voor Ronald vond onze Wanda, in samenwerking met Zoiizo, zwemmaatje Michiel. Samen zwemmen ze nu in het Bijlmerbad. Je leest het op pagina 4 van de gemeentekrant van januari 2015. Hier vind je het artikel. 

Noord-Amsterdams Nieuwsblad

Datum: 30-12-2014

Een stukje over onze goede buren in Noord-Amsterdam dat verscheen in het Noord-Amsterdams Nieuwsblad. Klik hier om de rest van het artikel te lezen.


 

 

1018

Datum: 18-12-2014

In de buurtkrant 1018 stond een stukje over goede buren Karlien en Maria en een palmboom. Hier lees je het hele verhaal op pagina 30.


 

AT5 In de Stad

Datum: 12-12-2014

Voor de kerstpakkettenactie van A'dam Helpt (een samenwerking van Burennetwerk, Stichting Present Amsterdam en Serve the City) volgde AT5's programma In De Stad Adelheid Roossen bij het wegbrengen van haar pakket. Hier kun je het programma bekijken. 

Gemeentekrant Amsterdam stadsdeel Centrum

datum: 16-10-2014

Op pagina 7 van de gemeentekrant stadsdeel Centrum lees je onder andere waarom Linda Roelofse goede buur wilde worden. Hier kun je het hele artikel vinden. 

Tijd voor Max

datum: 09-09-2014

Elja was te gast bij Tijd voor Max op NPO 1 om, in het kader van de bezuinigingen, de kijker te vertellen over ons toffe concept. Het filmpje bekijk je hier.


 

 

Invoorzorg.nl

Datum: 28-05-2014

Dieuwerke had een gesprek invoorzorg.nl over hoe Burennetwerk van begin tot eind te werk gaat. Je leest het artikel hier.


 

 

De Echo

Datum: 12-02-2014

In De Echo stond een promotioneel artikel over Burennetwerk. Het artikel werd ook geplaatst op de website dichtbij.nl en dat kun je hier vinden.


 

 

Metro Amsterdam

Datum: 13-11-2013

In de krant Metro van regio Amsterdam stond een flink artikel over Burennetwerk. Als je hier klikt, vind je op pagina 12 het volledige artikel.


 

 

Mug Magazine

Datum: 01-09-2013

Op Mugweb stond een artikel over goede buren Floortje en Annelijn. Zij vertellen over hun ervaringen als goede buur. Hier kun je lezen wat het met hun doet.


 

 

GeWoon

Datum: 01-07-2013

In GeWoon, het tijdschrift van woningcorporatie Eigen Haard, stonden drie pagina's over Burennetwerk. De samenwerking met Eigen Haard wordt belicht en er is een kort interview met onze goede buur Siavash. Hier vind je het artikel vanaf pagina 10.


 

 

Wat kun je nu doen?
inJordaan, Westelijke Eilanden en Zeeheldenbuurt
inOsdorp Midden
inVogelbuurt
inOostzanerwerf & Kadoelen
inSlotermeer zuid west
inBanne Buiksloot (De Banne)
inTuindorp Nieuwendam
inVogelbuurt IJplein
inTuindorp Nieuwendam
inSlotermeer Zuid-West
inIndische buurt
inHoofddorppleinbuurt
inOostelijk Havengebied
inSlotermeer Noord-Oost
inOud-Oost (Transvaalbuurt)
inOostelijke Eilanden
inOostelijke Eilanden
Vertel ons hoe het was!

Heb je iemand geholpen of ben je geholpen?
Vertel ons jouw ervaringen. Wij leren graag van wat er goed ging en van wat er beter kan.

Vertel!

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in