Geef!

NL62TRIO0198050127 tnv Stichting Burennetwerk Amsterdam

Het Burennetwerk vraagt geen geld voor haar bemiddeling tussen buurtgenoten. Dat is een bewuste keuze. Goede buren geven hun tijd en moeten daar niet voor hoeven te betalen. Mensen die ons bellen met een hulpvraag hebben zelf niet de financiële middelen om de klus op te lossen. Hebben ze dat wel? Dan verwijzen we ze door naar een klusjesman. Zo weten onze goede buren dat de hulpvraag altijd op de juiste plek terecht komt.

Het werk van Burennetwerk kost echter wél geld. Zo betalen we voor de huur, de PR en het computersysteem, maar met name voor de werknemers. Veel wordt gedaan door vrijwilligers, stagiairs, buurtcontactpersonen én natuurlijk door de goede buren. Echter, omdat dit goed te begeleiden, continuïteit en evenwichtige kwaliteit te bieden is het belangrijk dat er mensen zijn die een groot deel van de week kunnen besteden aan Burennetwerk en in dienst zijn van de stichting.

Momenteel krijgen we geen subsidie van de gemeente Amsterdam. Wel zijn er fondsen, kerken en woningcorporaties die bijdragen. De steun van particuliere donateurs is ook erg belangrijk. We zijn dus op zoek naar mensen die hart hebben voor ons werk en hier ook een financiële bijdrage aan willen geven. Dat kan eenmalig, maar ook voor een klein bedrag per maand! Meer info? mail Elja: elja@burennetwerk.nl

Ons rekeningnummer:

NL62TRIO0198050127 tnv Stichting Burennetwerk Amsterdam

Wat kun je nu doen?
inJordaan, Westelijke Eilanden en Zeeheldenbuurt
inOsdorp Midden
inVogelbuurt
inOostzanerwerf & Kadoelen
inSlotermeer zuid west
inBanne Buiksloot (De Banne)
inTuindorp Nieuwendam
inVogelbuurt IJplein
inTuindorp Nieuwendam
inSlotermeer Zuid-West
inIndische buurt
inHoofddorppleinbuurt
inOostelijk Havengebied
inSlotermeer Noord-Oost
inOud-Oost (Transvaalbuurt)
inOostelijke Eilanden
inOostelijke Eilanden
Vertel ons hoe het was!

Heb je iemand geholpen of ben je geholpen?
Vertel ons jouw ervaringen. Wij leren graag van wat er goed ging en van wat er beter kan.

Vertel!

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in