fbpx
Sandra Bos

Kira Nijland

Helpdeskcoördinator

Wat doe je precies bij Burennetwerk
Hoi hoi! Mijn naam is Kira, en bij Burennetwerk ben ik helpdeskcoördinator en intern onderzoeker. In 2021 ben ik begonnen als student Culturele Antropologie tijdens mijn afstudeeronderzoek van de Universiteit Leiden. Aan het einde van mijn onderzoek is mij een baan aangeboden, en wat een ontzettend enerverend begin van mijn werkende leven!

Samen met mijn collega’s Sanne en Hedwich overzie ik de helpdesk van het Burennetwerk. Wij overzien het gehele proces dat een hulpvraag doorloopt, van begin tot eind. Het werk is ontzettend gevarieerd. Hoewel veel verhalen van hulpvragers pijnlijk of zorgelijk zijn, is het hartverwarmend om een succesvol contact tussen een goede buur en hulpvrager te zien ontspringen.

Wat is je drijfveer 
Onderdeel mogen zijn van het proces waarin Amsterdammers elkaar vinden en kunnen helpen, is ontzettend mooi. Het geeft veel voldoening om alle aspecten van de informele zorgsector in Amsterdam te kunnen waarnemen – binnen onze organisatie en daarbuiten. Maar tevreden hulpvragers en goede buren, wiens leven verrijkt worden met een geslaagde match, is natuurlijk waar ik het uiteindelijk voor doe!

CONTACT MET KIRA

    Voor het aanmelden van nieuwe hulpvragen klik hier