Een wandeling met een oud-visser

Een harinkje eten met een oude visser (84)? Heb jij zin om een ommetje te maken met deze aardige meneer? Hij heeft recent zijn vrouw verloren en komt de deur niet meer uit. Het verdriet zit nog diep en hij zegt wat op zijn hart ligt. Maar met jou hoopt hij toch weer wat lichtpuntjes tegen te komen. Hij zou graag een blokje om en een kletspraatje maken met een gezellige buur. Hij heeft vanaf zijn 7e op de haringvangst gewerkt en kijkt veel tv, momenteel graag de Tour de France. 

Frequentie:  1 keer per 2 weken

Interesses: Visserij, wielrennen

Bijzonderheden: Meneer rijdt met een scootmobiel en loopt thuis met een rollator. Contact gaat via zijn begeleider die ook aanwezig zal zijn bij de eerste afspraak. Dan kunnen jullie kennis maken met elkaar onder het genot van een bak koffie.

 

Buurt
Noord
Bloemenbuurt en Floradorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
31119
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Diverse klusjes in huis

Kan jij deze spraakzame 70 jarige meneer helpen met een aantal klusjes in huis? Het gaat om het volgende: 3 lampen...

Tuin- kapper aan huis gezocht

Iedereen droomt wel van een mooie tuin, met prachtige bloemen en veel groen. Maar als je ouder wordt en fysiek...

Tweezitsbank naar de straat

Kun jij een bank naar de straat brengen? Mevrouw is geen Hulk en het lukt haar daarom niet om deze tweezitsbank in...