fbpx

Spullen tillen naar grofvuil

Wie helpt deze mevrouw (60) met het netjes maken van in en om haar woning? Er kunnen drie oude fietsen en een bank bij het grofvuil gezet worden en ook heeft ze in de tuin twee hopen met tuinafval dat weg moet. De bank kan zwaar zijn dus daarom is het handig om dit klusje met z’n tweeën te doen. Neem jij iemand mee? Als dat niet kan zoeken we er nog een goede buur bij. Misschien dat de bank ook in tweeën gezaagd kan worden zodat het makkelijker te tillen is.  
 
Frequentie:  eenmalig 

Benodigdheden: eventueel een zaag 

Bijzonderheden: mevrouw spreekt geen vloeiend Nederlands en ze heeft twee katten maar die zijn veel buiten.

This request is also suitable for Portuguese speaking neighbours
 

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
26414
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.